Maşină incendiată pe o stradă lăturalnică din Ploieşti. Poliţiştii au mers pe firul poveştii şi au făcut o descoperire incredibilă

cel mai verde complex reziential

Maşină incendiată pe o stradă lăturalnică din Ploieşti. Poliţiştii au mers pe firul poveştii şi au făcut o descoperire incredibilă. Totul a început astăzi după orele prânzului. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiu, într-o zonă fără imobile, se află un autoturism cuprins de flăcări, Nicio persoană nu era în zonă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Pompierii au lichidat incendiul câteva momente mai târziu..

cel mai verde complex reziential

Din primele verificări efectuate a rezultat că autoturismul a fost incendiat. Acesta aparține unei societăți comerciale din județul Buzău. Societatea respectivă efectuează transport de persoane în regim taxi.

În urma cooperării cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, aceștia au comunicat faptul că, în jurul orei 4.30, au primit un apel prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie domiciliată în municipiul Buzău, prin care aceasta sesiza faptul că se simte amenințată de tatăl cumnatei ei, care i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că i-a incendiat autoturismul, în Ploiești.

Din verificări a rezultat că autoturismul în cauză îi fusese încredințat bărbatului, spre folosință, de către familia femeii, la data de 12 octombrie a.c.

În urma activităților investigative desfășurate în Ploiești, în mai puțin de o oră de la stabilirea situației de fapt, polițiștii Secției 1 au reușit identificarea și depistarea bărbatului. A fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere prin incendiere.

Vezi şi https://republikanews.ro/verificari-drastice-in-mai…/

Vezi şi https://republikanews.ro/politia-locala-ploiesti-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here