logo
RNTV Live

VIDEO / Muzicanții din Bremen, la Zoo Bucov. Se anunță o seară magică!

Raluca Eparu

Peste 200 de copii, deși obosiți după școală sau grădiniță, sunt extrem de cuminți și atenți la un spectacol de păpuși. Se întâmplă chiar acum la bucov unde evenimentul ”Noaptea la Zoo” a debutat cu un spectacol de teatru de păpuși. ”Muzicanții din Bremen” au reușit să-i țină atenți pe copii care abia așteaptă să ajungă în Grădina Zoologică. La eveniment participă și directorii Federației Grădinilor Zoologice din România, dar și Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

În seara aceasta, la Grădina Zoo de la Bucov se desfăşoară cea de-a treia ediţie a evenimentului „Noaptea la zoo”. Organizată de Primăria municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere”, seara magică va începe la ora 18 cu deschiderea oficială şi intonarea imnului de stat, moment urmat de piesa de teatru „Muzicanții din Bremen adaptare de Crisitan Pepino după H.C.Andersen,  regia Cristian Pepino – Teatrul “Toma Caragiu. De la 19.15 şi până la 20.45 micuţii vizitatori şi cei care-i însoţesc vor avea ocazia să asculte muzica de fanfară, dar şi un spectacol folcloric susţinut de Filarmonica “Paul Constantinescu”. De la ora 21 copiii sunt invitaţi în grădina zoo pentru a descoperi viaţa animalelor pe timp de noapte. Dar nu oricum, ci insoţiţi de fachiri cu făclii aprinse. Pe tot parcursul serii, în zona scenei, se va putea vizita expoziția de fotografie“Secvențe” a Clubului de Arte și Turism Escamonde Ploiești. In sprijinul ploiestenilor care isi doresc sa participe la evenimentul ” NOAPTEA LA ZOO” TCE pune la dispozitie, vineri – 16 septembrie 2016, mijloc de transport :
– ora 17 00 CORECO – PARC BUCOV
– ora 23.00 PARC BUCOV – CORECO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor