logo
RNTV Live

FOTO/ Poveste impresionantă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Un bărbat a venit însoţit de tată

bursa locurilor de muncă special 1
Mihai Constantinescu

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Ploieşti şi Câmpina

FOTO/ Poveste impresionantă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Un bărbat a venit însoţit de tată.

Astăzi, la Ploieşti şi Câmpina se desfăşoară Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Pentru zona Ploieşti , 35 de angajatori au oferit absolvenţilor 500 locuri de muncă oferite.

Pentru zona Câmpina absolvenţii au avut de ales dintre 550 de locuri de muncă puse la dipoziţie de 34 de angajatori.

Absolvenţii au venit în număr mare încă  de la primele ore ale dimineţii.

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a venit şi un bărbat de 31 de ani. Acesta este absolvent al unei facultăţi din Braşov şi vrea să muncească. Impresionant este faptul că deşi este o persoană cu dizabilităţi este în căutarea unui loc de muncă. A venit însoţit de tatăl său.

Potrivit  prostemcell.ro, angajatorii care au cel putin 50 de angajaţi şi încadrează în muncă pe o perioada nedeterminată, persoane cu handicap, primesc lunar pentru fiecare persoană încadrată, o subvenţie.

Persoanele cu handicap au dreptul să lucreze şi să primească şi indemnizatia lunară, bugetul complementar şi indemnizaţia de însoţitor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-constantean-cu-mandat-european-de-arestare-prins-de-politistii-din-campina/?fbclid=IwAR2RBs9Emc0VmAQe5rpfx0j3fA8-p1bFkzu9aX8ZMKdDeXRIkdY78Kz33-o

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor