logo
RNTV Live

Primarul din Ciorani, reţinut pentru fraudarea alegerilor

marin voicu
Mihai Constantinescu

Primarul din Ciorani, reţinut pentru fraudarea alegerilor, asta după ce oamenii legii au făcut percheziţii la 18 locații din Ciorani, inclusiv la sediul primăriei și la domiciliul primarului, dar și la domiciliul a trei persoane din Ploiești. Edilul vizat este Marin Voicu în sarcina căruia s-a reținut fapta de instigare la falsificarea documentelor electorale, iar în cazul altor 16 persoane s-a reţinut fapta de falsificare a documemtelor electorale.

Cu ocazia alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea. În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

VEZI ŞTIREA INIŢIALĂ

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/angajatorii-prahoveni-parliti…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evenimentele-verii-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor