logo
RNTV Live

VIDEO/ Mamă şi copil umiliţi la Spitalul de Pediatrie. Au aşteptat patru ore pe doctoriţa care dormea

Spitalul-de-Pediatrie-Ploiesti
Mihai Constantinescu

VIDEO/ Mamă şi copil umiliţi la Spitalul de Pediatrie. Au aşteptat patru ore pe doctoriţa care dormea

Situaţie incedibilă la Spitalul de copii din Ploieşti. O mămică susţine că s-a prezentat cu copilul bolnav la Spitalul de Pediatrie dar că nu a fost primită de medic pentru că aceasta ar fi dormit.

Totul a fot relatat de mamă pe Facebook

“Azi 07.03.2019 ora 6:00 am ajuns la spitalul de urgente Petrolul cu fetița mea de 3 ani aflându-se intr-o stare rea!!Așteptând 40 de min Doamna asistenta mi-a spus ca se poate aștepta și pana la 4 ore! Dar eram doar eu și fetița. Alți pacienți nu mai erau… de ce se poate aștepta 4 ore când nu era nimeni altcineva??? Exista aceasta regula când este vorba de urgentă? Exista regula asta??? Când într-un târziu a sosit doamna Doctor Iuliana Nita cu ochii umflați de somn și parul ciufulit m-a ignorat total spunându-mi ca am de așteptat…Am întrebat-o din nou cât mai am de așteptat specificând ca mai am un Bebeluș de un 1 luna de zile in mașina…. Răspunsul doamnei Doctor Iuliana Nita fiind “dacă vrei sa pleci pleacă” … Într-un final am plecat cu copilul neconsultat ., “, a povestita mama.

https://www.facebook.com/patry.patry.9678/videos/688215488247690/

https://www.facebook.com/patry.patry.9678/videos/688215558247683/

Nu este prima dată când la acest spital se petrec lucruri revoltătoare, Recent un copil a fost trimis acasă deşi avea piciorul fracturat.

Vezi aici întâmplarea

sursa Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor