logo
RNTV Live

Premieră absolută la Sinaia. Vezi cum ar putea arăta un buchet oferit de un extraterestru unei pământence. Începe “Cupa României de Artă Florală ediţia I”

extraterestru "Cupa României de Artă Florală ediţia I "/ sursă foto Made by me-blogger
Mihai Constantinescu

Începe “Cupa României de Artă Florală ediţia I”

Premieră absolută la Sinaia. Începe “Cupa României de Artă Florală ediţia I” care se desfăţoară în perioada 31 octombrie 2017 – 1 noiembrie 2017 . Opt florişti experimentaţi îşi vor demonstra măiestria în arta florală. 

Competiţia se va desfăşura după reguli internaţionale aplicate în toate concursurile care au loc în ţările europene cu tradiţie in floristică. 

Talentul şi imaginaţia concurenţilor va fi testată pe parcursul a trei probe inedite. Prima dintre ele se referă la o cină la Castelul Peleş. A doua va testa şi mai serios imaginaţia. Este vorba despre crearea unui buchet sceptru cu temă hollywoodiană. Mai exact de un buchet oferit de un extraterestru unei pământence.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/vineri-incepe-baby-boom-show-la-brasov/

Proba a III-a va fi o proba surpriză în care concurenţii vor realiza o lucrare din florile şi materialele puse la dispoziţie de organizatori.

Lucrările concurenţilor vor fi evaluate de cei trei juraţi ai competiţiei. Jurizarea va ţine cont de detalii tehnice, cromatice, se va evalua originalitatea şi alegerea materialelor. Punctajul va fi stabilit de fiecare jurat în parte, urmând să se stabileasca rezultatul final luând în calcul fiecare fişă de punctaj /concurent/lucrare rezultând astfel clasamentul concurenţilor.

Cupa României de Artă Florală este organizata de către Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic din România (AADF) şi are ca scop promovarea valorilor din floristica românească.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă comunicat Asociaţia Antreprenorilor Din Domeniul Floristic

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor