logo
RNTV Live

Mesajul vicepreședintelui Comisiei Europene e clar: Ochii Europei sunt asupra României

timmermans
rnews

Mesajul vicepreședintelui Comisiei Europene

Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, le-a transmis un mesaj fără chivoc parlamentarilor din celebra “Comisie Iordache”. 

Timmermmans nu a fost deloc impresionat de încercările reprezentanților majorității de a-l convinge că nu există un conflict între politicieni și magistrați.

Mesajul acestuia a fost clar:

Jusiția din România este independentă. Atacurile publice la adresa Justiției creează o imagine negativă.

Dacă creăm impresia că vorbim despre ceea ce vrem noi, pierdem, fie că suntem la putere sau în opoziţie. Cu toţii pierdem.

Sunt convins că oamenii din România şi din alte ţări vor ca politicienii să discute despre locuri de muncă, asigurări sociale, educaţie, sănătate, nu doar despre reforma justiţiei, mai ales dacă impresia creată este că reforma justiţiei este făcută pentru binele propriu, nu al societăţii.

Sunt destul de bine informat, mai ales în privința țării dumneavoastră. Aţi realizat atât de multe de când aţi intrat în UE. Ochii Europei sunt asupra României şi asupra acestui conflict, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

Oamenii se întreabă de ce există un conflict între Parlament şi sistemul judiciar, de ce oamenii ies în stradă…”.

Sursa: Digi 24

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor