logo
RNTV Live

VIDEO: Leo Grozavu, prima reacție la sosirea lui Toto Tamuz

leo grozavu 16.08
Ciprian Radu

Leo Grozavu, prima reacție la sosirea lui Toto Tamuz

Toto Tamuz a revenit la Petrolul, însă antrenorul Leo Grozavu este rezervat în declarații. Tehnicianul petrolist a precizat că atacantul israelian trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

,,Este un transfer important pe care Petrolul l-a anunțat în această săptămână. Nu putem acum să dăm un verdict în privința lui. Întâi să se pună la punct cu pregătirea și apoi vom vedea. Tamuz a fost un jucător important la Petrolul, într-o perioadă în care echipa juca la alt nivel. Am revăzut meciurile din Europa, cu Plzen, cu Vitesse. Bineînțeles, că mi-aș dori asemenea jucători. Dar Tamuz vine după o lungă perioadă de inactivitate și are nevoie de timp pentru a putea ajuta. Nu pot să dau un termen exact acum. Trebuie să dea jos mai multe kilograme. Cert este că el își dorește mult să revină. În momentul de față nu-l recomandă mare lucru, dar ne-am pus speranțele în el,, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă de astăzi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor