logo
RNTV Live

Poliţiştii prahoveni, din nou în alertă! O femeie a dispărut de acasă

a7fbc3b6-1d0f-4511-9f7f-4439e19792f5
Mihai Constantinescu

Poliţiştii prahoveni, din nou în alertă! O femeie a dispărut de acasă

Politiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Blejoi au fost sesizaţi despre faptul ca numita COVACI ANDRADA MIHAELA, de 31 de ani, din comuna Bărcănești, ar fi plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un maieu de culoare albă până deasupra buricului, prevăzut cu plasă de culoare albă, pantaloni lungi din stofă de culoare neagră, iar in picioare purta ghete de culoare neagră cu strasuri.

Semnalmente: înălţime 1,70-1,75 metri, constitutie astenică, aproximativ 55 kg, păr șaten lung, ochi căprui, poartă ochelari de vedere, iar ca semn particular are un tatuaj cu motiv floral (trandafir) pe umărul stâng și pe pulpa stângă o cicatrice (operație) acoperită cu un tatuaj reprezentând mai mulți fluturi și un text scris în limba italiană.

Persoanele care pot oferi detalii utile in depistarea acesteia sunt rugate sa informeze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor