logo
RNTV Live

VIDEO/ Egal fără goluri pe ”Ilie Oană”! Petrolul păstrează trei puncte în fața Hermannstadtului în derby-ul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2

https___liga2.prosport.ro_wp-content_uploads_2022_04_PETROLUL-PLOIESTI-AFC-HERMANNSTADT-PLAY-OFF-LIGA-2-CASA-PARIURILOR-6.04.202247-scaled
Oana Stoica

0-0 s-a terminat meciul dintre Petrolul și FC Hermannstadt, a doua remiză fără gol pentru prahoveni în acest play-off, pe teren propriu, după cea cu ”U” Cluj.

Lucrul bun pentru echipa lui Nae Constantin este că rămâne lider în play-off și după această etapă, acum cu 51 de puncte, cu trei mai mult decât FC Hermannstadt (48).

La finalul jocului, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a considerat egalul cu trupa sibiană drept unul echitabil, un rezultat ok.

REZUMAT. Petrolul Ploiești – Hermannstadt 0-0

Sursa: Look Sport

Meciul cu sibienii a fost unul tratat altfel de ploieșteni, față de cel cu clujenii.

Jucătorii lui Nae Constantin au atacat, și-au creat ocazii, însă n-au putut marca în fața unui adversar bine organizat defensiv și rar ieșit din propria jumătate.

Petrolul rămâne pe locul 1 în play-off, la trei puncte peste FC Hermannstadt, însă de acest rezultat poate profita ”U” Cluj, dacă se impune mâine în meciul de acasă cu Steaua.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor