logo
RNTV Live

Rezultatele meciurilor disputate miercuri în grupele Champions League

legia-warszawa-v-real-madrid-champions-league-5
Cristian Anghelescu

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a terminat la egalitate cu Legia Varșovia, în deplasare, 3-3, aseară, într-un meci din Liga Campionilor la fotbal.

Real, care câștigase cu 5-1 pe ”Santiago Bernabeu”, în tur, a condus cu 2-0 în capitala Poloniei, după ce Bale a marcat în primul minut, iar Karim Benzema a înscris în min. 35. Legia a marcat de trei ori la rând, prin Vadis Odjidja-Ofoe (40), Miroslav Radovic (58) și Thibault Moulin (83), fiind aproape de o victorie istorică, dar s-a opus croatul Mateo Kovacic, care a înscris ultimul gol al meciului (85).

Dortmund s-a alăturat celorlalte echipe calificate deja în optimile de finală (PSG, Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Munchen), după 1-0 cu Sporting Lisabona.

Leverkusen a obținut o victorie nescontată, 1-0 cu Tottenham, la Londra, iar Monaco a învins-o la scor de forfait pe ȚSKA Moscova.

Dinamo Zagreb, cu Alexandru Mățel pe teren în repriza secundă, a fost surclasată de Sevilla, cu 4-0. Juventus a scăpat victoria printre degete acasă cu Lyon, 1-1, oaspeții egalând pe final. Sevilla este și ea foarte aproape de optimile de finală.

Iară toate rezultatele și marcatorii:

Grupa E

Monaco – ȚSKA Moscova 3-0; Au marcat: Valere Germain 13, Radamel Falcao 29, 41.

Tottenham Hotspur – Bayer Leverkusen 0-1; A marcat: Kevin Kampl 65.

Grupa F

Borussia Dortmund – Sporting Lisabona 1-0; A marcat: A. Ramos 12.

Legia Varșovia – Real Madrid 3-3; Au marcat: Vadis Odjidja-Ofoe 40, Miroslav Radovic 58, Thibault Moulin 83, respectiv Gareth Bale 1, Karim Benzema 35, Mateo Kovacic 85.

Grupa G

FC Copenhaga – Leicester City 0-0

FC Porto – FC Bruges 1-0; A marcat: Andre Silva 37.

Grupa H

Juventus – Olympique Lyon 1-1; Au marcat: Gonzalo Higuain 13-penalti, respectiv Corentin Tolisso 85.

Sevilla – Dinamo Zagreb 4-0; Au marcat: Luciano Dario Vietto 31, Sergio Escudero 66, Steven Nzonzi 80, Wissam Ben Yedder 87.

sursa: agerpres

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor