logo
RNTV Live

O altfel de sărbătoare de Paşte, în Prahova. În centrul atenţiei- licoarea lui Bachus/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Prahova oferă o altfel de sărbătoare de Paşte. În centrul atenţiei- licoarea lui Bachus

Nu doar turismul în staţiunile celebre de la munte sau mare, sunt locurile în care merg românii de Paşte. Au fost mulţi cei care pentru sărbătoarea Învierii au ales, spre exemplu, un vin bun, linişte si conditii speciale. Asa se face ca turismul la crama reprezinta unul dintre cele mai cautate variante de catre turisti, pentru vacanta de Paste. Aici conditiile sunt de 5 stele, iar in centrul atentiei- licoarea lui Bachus.

Iar clientii sunt multi la aceasta crama din Dealul Mare, pe Drumul Vinului, din Prahova. Zona mai este denumita si Toscana de Romania. Iar cei care vin pentru pachetul de Paste, nu pot sa nu viziteze crama si sa se opreasca pentru o degustare.

Fiecare zona are propria ei poveste, este liniste de iti auzi bataile inimii, iar conacul de la Ceptura este o oaza de reala incantare. Asa ca pentru vacanta de Paste au fost pregatite meniuri alese si o cazare care imbie la relaxare si liniste.

Pachetele sunt atractive si din punct de vedere financiar, iar turistii au motive suficiente sa scoata bani din buzunar, pentru a petrece Pastele intre vii si dealuri, mangaiati de razele soarelui, mereu generos in aceasta zona.

La aceste preturi se mai adauga si alte costuri, pentru cei care vor sa opteze pentru pachetele de degustare de vinuri. Acestea difera in functie de cate soiuri de vin vor fi degustate, pornind de la 3 si pana la 5 tipuri. Totul impreuna cu branzeturi maturate, paine proaspata preparata pe loc, infuzata cu ulei de masline si busuioc.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor