logo
RNTV Live

VIDEO / Ceartă în Consiliul Local! Vezi de la ce a pornit conflictul

Impozite majorate cu 500 % Consilierii locali vor decide astăzi dacă se vor aplica impozite mărite cu 500%
Oana Stoica

Dialog tăios între consilierul George Botez și primarul Adrian Dobre în cadrul ședinței Consiliului Local! Cei doi s-au contrat pe tema relantisoarelor care lipsesc din zona școlilor și a grădinițelor. „Dumneavoastră nu înțelegeți un lucru, că dacă Ploieștiul v-a votat primar, v-a votat nu ca să faceți inventarierea administrațiilor anterioare, ci să le rezolvați problemele. Siguranța copiilor nu poate fi înglobată într-o chestiune birocratică. Dacă dumneavoastră vreți să le spuneți copiilor să stea liniștiți, vă invit să vedeți festivalul frânelor pe bulevardul Republicii, cum în jurul școlilor sunt adevărate ambuteiaje tocmai pentru că aceste relantisoare lipsesc”, a spus consilierul social-democrat. „Copiii nu au nevoie de scuze, copiii trebuie să fie protejați iar administrația trebuie să anticipeze atunci când se produc anumite situații”, a replicat primarul Dobre.

În discuție a intervenit, bineînțeles, și consilierul Gheorghe Sârbu: „Doamna director de la Tehnic – Investiții aștept de la dumneavoastră un răspuns ferm: cine se face vinovat de faptul că nu am avut contract? Cineva trebuie să se facă vinovat, și din vechea administrație, nu sărim pe domnul primar ca în nici trei luni să rezolve tot Ploieștiul”.

Citeste si…

VIDEO / Carla’s Dreams și Holograf au încins spiritele în Consiliul Local. Cât a costat evenimentul de săptămâna trecută?

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor