logo
RNTV Live

VIDEO / Carla’s Dreams și Holograf au încins spiritele în Consiliul Local. Cât a costat evenimentul de săptămâna trecută?

stefan danescu
Oana Stoica

Șoc în ședința Consiliului Local Ploiești! La insistențele consilierului Ștefan Dănescu, primarul Adrian Dobre a dezvăluit că evenimentul care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Ploiești a costat aproximativ 62.000 de euro. „S-au dat 278.000 de lei, evenimentul a fost prevăzut în bugetul aprobat în februarie 2016 și pentru că nu au avut loc Zilele Ploieștiului, valoarea evenimentului care a avut loc săptămâna trecută s-a cumulat cu valoarea Zilelor Ploieștiului. Suma a fost bugetată, aprobată de Consiliul Local”, a spus primarul Dobre. „Înțeleg că este vorba de 62.000 de euro? Sincer, nu am cuvinte… Nu găsim bani pentru gratuitatea transportului public pentru elevi, nu găsim bani pentru relantisoare, nu găsim bani pentru CSM, dar găsim 62.000 de euro să invităm copiii la mici și floricele. Facem sport cu mici și floricele. Aveți idee cât este bugetul lunar pentru cei 1.000 de copii ai CSM-ului? 70.000 de euro pe lună. 70.000 de euro pe lună versus 62.000 de euro cheltuiți într-un week-end pentru mici și floricele”, a declarat consilierul Ștefan Dănescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor