logo
RNTV Live

Școlile de agenți de poliție, pregătite pentru o nouă sesiune de admitere. Cate locuri sunt la Campina

agenti de politie
Mihai Constantinescu

Școlile de agenți de poliție, pregătite pentru o nouă sesiune de admitere. Cate locuri sunt la Campina

Școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca sunt pregătite pentru o nouă sesiune de admitere!

Cei interesați, sunt rugați să acceseze https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/ și să se documentezi despre toate etapele.

Cererea-tip de înscriere se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratul de poliție județean sau Direcția Generală de Poliția a Municipiului București, până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Admitere la Scoala de agenți de poliție Campina

În perioada octombrie – decembrie 2022, va avea loc concursul de admitere în unitățile de învățământ ale MAI.
Pentru Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina sunt alocate 1340 de locuri. Dintre acestea, 20 locuri pentru minoritatea rromă si 10 locuri pentru alte minoriăți.
Recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” se realizează de către serviciile de resurse umane din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, respectiv din cadrul inspectoratelor județene de poliţie.


Cererea-tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de
recrutare, până la data de 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.


La primirea cererii-tip de înscriere, persoana cu sarcini de recrutare atribuie candidaților,potrivit instrucțiunilor, codul unic de identificare, precum și centrul zonal la care este arondat, o scanează și o comunică, la adresa de e-mail indicată, candidaților, în termen de cel mult o zi
lucrătoare de la data înregistrării acesteia.
Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor