logo
RNTV Live

Video/ Au spart seifuri, case de bani și ATM-uri. Oamenii legii prahoveni le-au dat o lecţie

tunsurt calificat
Mihai Constantinescu

Reţinuţi pentru furt calificat

Video/ Au spart seifuri, case de bani și ATM-uri. Oamenii legii prahoveni le-au dat o lecţie.

Ieri au fost organizate şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. Descinderile au avut loc în Prahova şi Ilfov.

Existau unele indicii că începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Brașov și Buzău.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/o-localitate-din-prahova-curata-ca-lacrima-masuri-inedite-lupta-cu-gunoiul-ploiestiul-ar-putea-imprumuta-ideea/

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat instrumente susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor, bani și telefoane mobile.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Şase dintre ele au fost reținute. Sunt cercetaţi pentru furt calificat.Sumele de bani au fost restituite. Procurorul nu a dorit să dispună vreo măsură asiguratorie.

Cei 6 vor fi prezentați Judecătoriei Ploiesti cu propunere de arestare preventivă. 5 dintre ei sunt din Sinaia, iar unu este din Ștefanestii de Jos jud. Ilfov. Cei din Sinaia au 38 de ani, 39 de ani, 36 de ani, 37 de ani, 40 de ani, iar cel din Ilfov are 38 de ani.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursda IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor