logo
RNTV Live

VIDEO/ Acuzaţii grave la SJU Ploieşti. Bolnavă, ţinută trei zile în spital fără tratament. Este pozitivă

bolnava
Mihai Constantinescu

Bolnavă cu COVID-19, ţinută trei zile în spitala fără tratament

Acuzaţii extrem de grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Rudele unei femei acuză personalul spitalului că au ţinut bolnava timp de trei zile fără tratament.

Concret,femeia în vârstă de 59 de ani, din Lipănești a ajuns la spital unde a fost diagnosticată cu pneumonie. Ulterior a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2. Din nefericire pentru femeie din momentul când a fost internată nu a primit niciun tratament. Mai mult decât atât, vineri femeia a fost scoasă din salon și lăsată să aștepte pe bancă în fața spitalului, la 35 de grade Celsius, pentru a fi transportată la secția de penumologie.

“Ea e pozitivă și pe noi nu ne-a anunțat nimeni, în condițiile în care stăm în aceeași casă, iar soția ea are simptome. Suntem cinci care locuim împreună. Nu ne-a zis nimeni să ne izolăm, absolut nimeni. Am și eu părinți în vârstă, ar trebui să-i protejez, nu? Să nu mai ies din casă două săptămâni, să nu mă mai duc la serviciu. Nici de la DSP, nici de la spital nu ne-au sunat”, a precizat o rudă a femeii

Conform protocolului, pacienții cu simptome specifice COVID-19 sunt ținuți în izolator până le vine rezultatul testului. Din cauza numărului foarte mare de persoane infectate, rezultatele vin și în 72 de ore, timp în care bolnavii sunt lăsați fără tratament.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor