logo
RNTV Live

Controale intense în zone importante din Prahova

controale
Mihai Constantinescu

Controale intense în zone importante din Prahova

Pe tot parcursul zilei de ieri, polițiștii prahoveni au acționat în colaborare cu celelalte structuri, în sistem integrat, privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual.

În total au fost desfășurate 15 acțiuni. Au fost desfăşurate în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Bușteni, Comarnic, Sinaia, Băicoi, Boldești Scăieni, Plopeni, Vălenii de Munte, Mizil cât și în comunele Cornu, Brebu, Telega, Șotrile, Valea Doftanei, Blejoi și Puchenii Mari.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au vizat, în special zonele aglomerate, agenții economici, fiind astfel verificate 123 de societăți comerciale și peste 90 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate, în context covid, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează:

77 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților:

• 74 pentru nepurtarea măştii de protecţie
• 3 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

3 sancțiuni au fost aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Valoarea totală a acestora fiind de 16.500 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă dificilă pe care o parcurgem.

Scopul polițiștilor nu este acela de a sancționa, ci acela de a aminti cetățenilor necesitatea adoptării unui comportament responsabil.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politistii-locali-ploiesteni…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor