Imaginaţia a transformat o clasă de prichindei dintr-o şcoală din Ploieşti într-un loc de poveste în care elevii vor fi în siguranţă pe timp de pandemie/ VIDEO

app

Pandemia de COVID-19 a schimbat “peste noapte” aproape tot ce ştiam înainte despre traiul nostru obişnuit, de zi cu zi. Oamenii sunt acum mai preocupaţi ca oricând de siguranţa lor.

Şcolile nu fac excepţie de la acest lucru, cadrele didactice făcând eforturi mari pentru ca elevii lor să revină şi să participe la orele de curs din noul an şcolare, în siguranţă.

O învăţătoare de la Şcoala gimnazială” Sfântul Vasile” din Ploieşti nu s-a dat bătută în faţa virusului şi a transformat clasa într-un loc de poveste. Fiecare copil va participa la ore în completă siguranţă în propriul său autobuz. Tot acolo va învăţa regulile de aur pe care un şofer LicuriciBus trebuie să le ştie şi să le pună în aplicare în viaţa de zi cu zi, inclusiv în clasă sau în oricare alt loc în care va ajunge.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-orasul-bataii-de-joc-vezi-in-ce-hal-se-fac-lucrari-la-reteau-de-gaze-video-galerie-foto/

Vezi şi https://republikanews.ro/videolocuri-unice-in-prahova-zone-turistice-nedescoperite/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here