logo
RNTV Live

VIDEO/ A INCEPUT GOANA DUPA BRAZI SI DECORATIUNI! PRETURILE MARI SCHIMBA TREND-UL IN ACEST AN! PLOIESTENII SUNT INVENTIVI SI CAUTA DIVERSE SOLUTII

Georgescu Cristi

Bradul de Craciun din acest an putea resimti si el vitregiile noilor scumpiri. Asta daca vrem sa schimbam decorul din sezonul trecut. Sunt podoabe aparute recent, ce se vand cu cel putin cativa lei in plus.

Daca insa stim sa vanam ofertele marilor magazine putem sa optimizam costul. Iar pentru aceia care vor sa simta in casa miros de brad natural, trebuie sa stie ca in anumite locuri preturile practicate sunt cele din anii anteriori.

Supermarketurile din tara si-au pregatit deja zonele in vand brazi artificiali de Craciun si ornamente. Asa ca preturile acestora difera de la un magazinla celalalt. Totul se calcueaza in functie de preferinte.

In foarte scurt timp vor aparea brazii si in pietele din tara. Pretul va fi cu siguranta mai mare decat in anii anteriori, avand in vedere ca cei care ii comercializeaza achizitioneaza marfa din pepiniere private.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor