logo
RNTV Live

Zilele Cărţilor Deschise/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Zilele Cărţilor Deschise!

Proiectul Zilele Cărţilor Deschise a continuat cu a treia zi de activități, în sala de conferințe de la sediul Inspectoratului Școlar Județean Prahova. La eveniment a participat inclusiv Marina Manea, ministru secretar de stat în Ministerul Educației, precum si scriitorul pentru copii Petre Craciun.

Zilele Cărţilor Deschise în Prahova

Înconjurat de numeroase volume ale scrierilor sale, scriitorul Petre Craciun  a dialogat cu copiii, părinții și cadrele didactice prezenți atât în sală, cât și online,  pe diferite teme ce au avut în centru opera sa, experiența de scriitor ori căi de atragere a copiilor și părinților lor către lectură, acordând, în final, un mare număr de autografe. Evenimentul este de altfel o continuare a  activitatilor desfăşurate de către Inspectoarul Şcolar Prahova cu ocazia Zilei Nationale a Lecturii.

Proiectul ZILELE CĂRȚILOR DESCHISE, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, se derulează  în perioada 14.02-18.02.2022 și urmărește încurajarea lecturii în rândul copiilor și al tinerilor. Până în prezent la activități au participat fizic și online un număr de peste 800 de persoane.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vantul-puternic-impune-masuri…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor