Victorie la Brazi pentru handbaliștii de la CSM Ploiești, în singura partidă a weekend-ului

handbalj3azi
Ștefan Petre

Se încheie, la secția de handbal a CSM Ploiești, un weekend în care doar echipele de juniori 3 ale clubului au avut programate meciuri oficiale, ambele disputate astăzi. Cu toate acestea, partida fetelor, de la Râmnicu Sărat, a fost amânată din cauza drumului impracticabil din zonă.

Băieții pregătiți de Gabriela Enache, au evoluat, la prânz, la Brazi, în întâlnirea cu ultima clasată din Seria D, ACS Academia Junior A, și au obținut o victorie clară, cu scorul de 29-17 (14-7).

Componența echipei CSM Ploiești a fost următoarea: Ş. Călin, T. Stan, G. Mişcă – Al. Stoica (7 goluri), R. Zamfir (6), Ed. Romee (4), D. Gheorghe (3), D. Nedelescu (3), Şt. Răducanu (3), I. Dănac (2), M. Pandele (1), D. Bondăreţ, M. Garcea, M. Dănescu, A. Florescu şi Fl. Şerban.

În etapa a 8-a, prima a returului, echipa va juca din nou în deplasare, întâlnind cealaltă formație a Academiei Junior Ploiești, clasată pe poziția secundă în ierarhia seriei.

Celelalte formații de juniori ale clubului, aflate în pauză în acest weekend, își vor relua competițiile conform programului următor:

– Juniorii 2, care au avut pauză, vor disputa un derby al Seriei D sâmbătă, 2 decembrie, împotriva ACS HC Buzău 2012;

– Junioarele 3 vor juca duminică, 2 decembrie, în deplasare la CS Bucov;

– Junioarele 2 au pauză până pe 10 decembrie, când vor evolua în deplasare împotriva CSŞ Buzău;

– Juniorii 1 au stat în ultima etapă din acest an și vor reveni pe teren pe 28 ianuarie 2024, când vor juca împotriva echipei CSM Focșani 2007;

– Junioarele 1 au încheiat turul campionatului, următorul meci oficial fiind programat pe 27 ianuarie 2024, în deplasare, contra celor de la CSŞ Ploiești.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor