logo
RNTV Live

Final dramatic de sezon în Bundesliga: Bayern Munchen campioana Germaniei

bayern-munchen-campioana-main-924×600
Fălcescu Andreea

Înaintea rundei respective, Borussia Dortmund se afla pe primul loc în clasament, dar Bayern Munchen a început meciul împotriva lui Koln într-o manieră puternică, marcând un gol în minutul 8 prin Coman. Acest lucru i-a propulsat pe bavarezi pe prima poziție, mai ales că Dortmund a primit un gol rapid de la Mainz.

Bayern Munchen se impune într-un final dramatic și devine campioană
Borussia Dortmund a avut oportunitatea de a egala scorul prin Haller, care a executat un penalty, dar nu a reușit să învingă portarul Dahmen. Apoi, Mainz a marcat pentru 2-0, prin Onisiwo.

Dortmund a redus din diferență în repriza a doua, grație golului lui Guerreiro, iar FC Koln a egalat scorul în minutul 81 prin Ljubicic. La această fază, Borussia Dortmund era din nou în fruntea clasamentului.

Cu toate acestea, bavarezii au reușit să înscrie în minutul 89 prin Musiala, readucându-se pe prima poziție.

În finalul meciului de pe Signal Iduna Park, un gol al lui Haller a fost anulat, iar Sule a reușit să egaleze în prelungiri. Cu toate acestea, echipa lui Edin Terzic nu a avut resursele necesare pentru a marca din nou, iar Bayern Munchen a fost din nou încoronată campioană a Bundesligii.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor