logo
RNTV Live

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Se întâmplă la Buşteni/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Se întâmplă la Buşteni-.

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Conducerea Primăriei Bușteni și-a propus ca în acest an să extindă pârtia Fun Park Kalinderu, pârtie destinată atât celor care vor să învețe să schieze, cât și celor care vor să descopere tainele snowboard-ing-ului. Aceasta se află în stațiunea Bușteni, la poalele Munților Bucegi, Masivul Caraiman și este una dintre cele mai bine întreținute pârtii din România și omologată de Federația Internațională de Ski.

Pârtia Fun Park Kalinderu va fi extinsă, spun autoritățile din Bușteni.  Potrivit primarului Mircea Corbu, aceasta va fi mărită cu 100 de metri.  Pentru a implementa acest proiect, autoritățile locale discută cu reprezentanții Ocolului Silvic pentru a creiona împreună traseul pârtiei. Pârtia Fun Park Kalinderu este una destinată atât celor care vor să învețe să schieze, cât și celor care vor să descopere tainele snowboard-ing-ului.

Fun Park-ul Kalinderu se întinde pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați și este asemănător celui din Innsbruck  Austria. Are tobogan, baby-lift, trambulină, panouri de cațărare, carusel, snowtubing și bandă pentru urcat. Este destinat persoanelor de toate vârstele iar turiștii vor putea să se distreze nu numai pe timpul zilei, ci și noaptea, asta pentru că este dotat cu instalaţie de nocturnă. Extinderea Fun Park va fi realizată atât cu fonduri europene, cât și de la bugetul local.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/groapa-de-gunoi-transformta-in-padure/

Pentru mai mulze ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor