logo
RNTV Live

Vasile Voinea: “Nu venim la tăiere pe Ilie Oană!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cristian Anghelescu

Meciul de sâmbătă dintre Petrolul și CSO Vălenii de Munte, joc ce se va disputa, în nocturnă, de la ora 18:00, se constituie într-o mini premieră pentru spectatorii care vor popula arena ploieșteană, trupa vizitatoare fiind una dintre puținele din eșalon care nu se antrenează niciodată! Dar care, inexplicabil pentru mulți, se află poziționată în prima jumătate a clasamentului, acumulând 20 de puncte și fiind clasată pe locul 7!

Dintr-o discuție cu antrenorul grupării, Vasile Voinea, fost fotbalist de bază al Petrolului anilor 2000, am înțeles că echipa sa nu va face simplu act de prezență la Ploiești și că amintirile legate de anii frumoși petrecuți la echipă îl copleșesc. “Vreau să contribuim la un spectacol agreabil, sper ca fotbaliștii Văleniului să nu capoteze la impactul cu nocturna și cu frumosul public de pe <<Ilie Oană>>! O să avem probleme, ca de obicei, noi neputîndu-ne antrena de multă vreme, mai precis de la începutul anului școlar! Atunci, patru dintre titulari, studenți, au luat calea Bucureștiului, la facultăți, iar alți doi, copii, merg la școală! Este vorba despre Cruceru, F. Savu, Stanciu și Beznea, respectiv Tănase și Momai, cu toții întâlnindu-ne doar la sfârșit de săptămână, la meciuri! Și în aceste condiții suntem în prima parte a ierarhiei și chiar puteam fi și mai sus dacă la jocurile cu Cornu, Plopeni, Băicoi și Păulești nu cedam puncte după minutul 90, lăsând pe acolo, din cele 12 puse în joc, măcar șase! Dar, așa-i fotbalul, te pedepsește dacă nu-l respecți cu totul și nu-l tratezi cu responsabilitate! Mi-e ciudă că nu ne putem pregăti, măcar de două ori pe săptămână, pentru că am echipă bună de tot și spectatorii din Ploiești vor vedea acest lucru! Oricum, nu vom veni la tăiere acolo!” a declarat pentru Republikanews veteranul Vasile Voinea, cel care a abandonat cariera de fotbalist în urmă cu un sezon, la vârsta de aproape 47 de ani!

Biletele se pun în vânzare astăzi

Conducerea galben-albaștrilor anunţă că, începând de astăzi, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” se pun în vânzare bilete pentru partida cu CSO Teleajenul Vălenii de Munte, joc ce se va disputa în cadrul etapei cu numărul XIII a Ligii A Prahova, reamintesc, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 18:00,

Casa de bilete va fi deschisă, astăzi și mâine, între orele 10:00 şi 17:30, iar sâmbătă, până la ora de start a întâlnirii. Preţurile legitimațiilor de acces sunt cele obişnuite: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor