logo
RNTV Live

Amansio și Alex, greii Ploieștiului la Battle of Danubius!

amansio paraschiv la Galati
Cristian Anghelescu

Amansio și Alex, greii Ploieștiului la Battle of Danubius!

Battle of Danubius, gală oferită iubitorilor de lupte de către Colosseum Tournament – circuit profesionist de kickboxing și MMA organizat de promotorul ploieștean Gabriel Georgescu – a adus pe ringul din Galați nume grele din kickboxul românesc și internațional.

Luptătorii ploieșteni, victorii fără probleme!

Printre cele mai așteptate și aplaudate lupte prezentate în direct de Digisport 2, disputa dintre românul Amansio Paraschiv și italianul Yuri Gentile a întrunit toate sufragiile. La capătul a trei reprize pe care le-a dominat copios, sportivul ploieștean a reușit să câștige un meci în care partenerul de luptă a fost numărat de mai multe ori și a plecat către casă cu chipul desfigurat în urma ploii de lovituri primite!

Un alt ploieștean care a luptat la Galați a fost Alexandru Voicu, acesta reușind la categoria 70 kg să-l învingă la puncte pe Nut Bogdan. Supranumit “Scar”, clujeanul a fost declarat învins prin decizia unanimă a judecătorilor de ring!

“Pitbulul”, fără colți!

Considerată cap de afiș, lupta dintre campionul Moldovei, Maxim Răilean, și mult mai cunoscutul Ionuț ”Pitbull” Atodiresei, s-a încheiat cu victoria primului, chiar din prima repriză, după o lovitură năucitoare la rinichi!

Aceeași soartă a avut-o și americanul de origine germană Dustin Stoltzdus, cel care a fost demolat de către ieșeanul Sebastian Cozmâncă printr-un KO reușit în numai 40 de secunde!

A fost și o luptă feminină, Cristiana Stancu, campioana României, surclasând-o în doar 90 de secunde pe grecoaica Katerina Abdala!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor