logo
RNTV Live

Autoritățile locale și județene investesc în pregătirea arenei ”Ilie Oană”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Autoritățile locale și județene investesc în pregătirea arenei ”Ilie Oană” pentru eșalonul superior. Câteva sute de mii de euro va costa doar nocturna stadionului. După investiție, aceasta va fi cea mai performantă instalație de nocturnă din România.

Autoritățile locale și județene investesc în pregătirea arenei ”Ilie Oană”

Ne pregătim pe toate planurile pentru Liga 1. Odată cu promovarea FC Petrolul în eșalonul superior, și arena ”Ilie Oană” se aliniază la noile pretenții. Vor începe investiții care vizează schimbarea scaunelor, refacerea gazonului și reparații în zona tribunelor.

Cea mai importantă investiție o reprezintă însă monterea unei instalații performante de nocturnă, cea mai bună din România.  Finanțarea se va face de către Consiliul Județean Prahova și Primăria Ploiești.

În plus, tocmai s-a terminat licitația pentru mentenanța gazonului și urmează ca acesta să fie refăcut, tocmai pentru ca echipa ”lupilor” să beneficieze de condiții ideale de joc.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor