UPDATE/ Dezminţire TCE. În accidentul rutier, produs ieri, nu a fost implicat un autobuz TCE

În accidentul de ieri în care o cisternă încărcată cu motorină s-a izbit de un autobuz, nu a fost implicat unul care să aparţină Transport Călători Express SA Ploieşti(TCE). Dezmintirea a fost făcută astăzi de către  Ionelia Enescu – director exploatare SC TCE SA Ploieşti.

Accidentul s-a petrecut în apropierea Parcului Industrial Ploiești. Din fericire, nu au existat victime. Riscul unei explozii a fost unul destul de ridicat, dat fiind conținutul cisternei implicată în accident.

cel mai verde complex reziential

“In ediţia din 30.05.2017 (Acasa/eveniment/autobuz lovit de o cisternă) a Republikanews apare o ştire care dezinformează cititorii, referitoare la un accident petrecut în această zi între un autobuz al TCE şi o cisternă, în zona Parcului Industrial Ploieşti.

SC Transport Calatori Express SA Ploieşti nu a avut în această zi un astfel de eveniment rutier. În consecinţă, vă rog ca în  temeiul dreptului la liberă şi corectă informare a cetăţeanului, pentru a nu afecta imaginea unităţii noastre, să realizati precizarea în cadrul articolului respectiv că autobuzul nu aparţine TCE ( Transport Călători Express SA Ploieşti)” , precizează Ionelia Enescu – director exploatare SC TCE SA Ploieşti.

Iată ştirea iniţială https://republikanews.ro/autobuz-lovit-de-o-cisterna-plina-cu-motorina/

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here