logo
RNTV Live

Imagini de la accidentul cu doi morți de la Nistorești

Oana Stoica

Accident cumplit în urmă cu puțin timp, pe DN1, în zona Nistorești. Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident care s-a soldat cu două persoane decedate. În cele cinci mașini implicate în accident se aflau în total 5 persoane.

Două dintre ele sunt decedate și au rămas încarcerate în mașini. Persoanele încarcerate erau doi bărbați, cu vărste de 40 și 50 de ani, au fost extrase într-un timp scurt de către echipajele de pompieri, însă ulterior au fost declarate decedate de către medicul sosit la fața locului. Cea de-a treia victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost asistat la locul evenimentului și transportat de către ambulanța SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Ploiești.

La fața locului s-au deplasat 8 echipaje, din care 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 5 ambulanțe ale SAJ Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor