logo
RNTV Live

Comportamentul agresiv în trafic al unui bucureștean, taxat de oamenii legii prahoveni

razie
Mihai Constantinescu

Comportamentul agresiv în trafic al unui bucureștean, taxat de oamenii legii prahoveni

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, pe sensul Brașov către București, se deplasează un autoturism al cărui conducător auto are un comportament agresiv în trafic.

Autoturismul în cauză a fost dat în atenție, iar la scurt timp, acesta a fost oprit pentru control, pe Drumul Național 1, în afara municipiului Ploiești.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul București.

La solicitarea polițiștilor de a se supune testării cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, refuzând și de această dată.

În baza probatoriului administrat, ieri, 4 ianuarie a.c., față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor