Una dintre cele mai mari companii de construcții din Germania, angajează studenți români. Târg de locuri de muncă la UPG Ploiești

Una dintre cele mai mari companii de construcții din Germania, angajează studenți români. Târg de locuri de muncă la UPG Ploiești

UPG Ploiești organizează marți, 24 mai, o bursă a locurilor de muncă. Și-au anunțat participarea nu mai puțin de 50 de firme.

cel mai verde complex reziential

Vorbim de companii importante din țară și din străinătate.

Una dintre cele mai mari companii de construcții din Germania, angajează studenți români

Printre ele se numără și Grupul Mainka din Germania.

Vorbim de unul dintre cei mai importanți jucători pe piața construcțiilor care vine la evenimentul organizat la Universitatea de Petrol – Gaze Ploiești,  cu speranta ca va găsi studenți din ani terminali, interesați de angajare în străinătate.

Grupul Mainka este interesat în special de ingineri constructori, automatiști, IT-iști, dar și de maiștri constructori, tehniceni în apă-canal si sudori în plastic.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova, AJOFM Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești.

Bursa locurilor de muncă va avea loc pe 24 mai, în intervalul 10.00 – 16.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here