logo
RNTV Live

O femeie a fost pedepsită aspru după ce a făcut ţuică în curte. Ce i-au făcut poliţiştii

O femeie a fost pedepsită aspru după ce a făcut ţuică în curte. Ce i-au făcut poliţiştii/ sursă foto Adevărul
Mihai Constantinescu

Pedepsită de poliţişti pentru că a făcut ţuică în curte

O femeie a fost pedepsită aspru după ce a făcut ţuică în curte. Se bănuia că produce și deţine băuturi spirtoase în afara unui antrepozit fiscal autorizat, aşa că oamenii legii au făcut verificări.

Este vorba mai exact de o femeie de 48 ani, din comuna Scorțeni. În urma verificărilor realizate de către poliţişti a fost indisponibilizată cantitatea de 10.750 litri băuturi spirtoase, instalaţia de producţie a acestora (compusă dintr un cazan de tip alambic cu capacitatea de 140 litri), precun și cantitatea de 4.000 litri produs petrolier folosit la alimentarea sursei de încălzire a cazanului. Prejudiciul estimat până la această dată este de 100.000 lei.

Poliţiştii au descoperit şi că imobilul femeii ar fi fost racordat la rețeaua de apă potabilă printr-o instalație by –pass. A fost informat în acest sens reprezentantul operatorului economic furnizor al apei pe raza comunei. Cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat vor ficontinuate de polițiștii din cadrul postului comunal.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,producere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă” şi ,,deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării potrivit prezentului tilu fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false de … băuturi spirtoase peste 200 litri”, dar li pentru furt calificat(pentru racordarea la reţeaua de apă).

sursa comunicat IJP Prahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor