logo
RNTV Live

Un test adevărat cu un adversar pe măsură!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC ARGES 2, AMICAL (10.02.2018)
Cristian Anghelescu

Un test adevărat cu un adversar pe măsură!

În această dimineață, la Pitești, elevii lui Romică Ciobanu au disputat cel de-al doilea meci de pregătire din cantonamentul programat la Buftea, adversară fiindu-i FC Argeș, echipă de tradiție a României.

Găzduită în Trivale, partida a beneficiat de condiții destul de bune de joc, terenul al treilea al complexului sportiv cu același nume prezentându-se în condiții acceptabile, oricum mult peste ce s-a anunțat cu o zi înainte.

Prima repriză

Partida a fost una peste nivelul tuturor celor pe care “lupii” le-au disputat în mandatul lui Romică Ciobanu. Și asta, pentru că FC Argeș s-a dovedit o echipă de calitate, compusă din fotbaliști care au demonstrat valoare și determinare.

De altfel, în prima repriză am sesizat trei ocazii de gol ale gazdelor prin Năstăsie (21) – șut peste poartă, din 9 metri, după o centrare de calitate a lui Buhăescu, Raul Costin (36) și Oancea (40) ambii, de asemenea, cu baloane șutate peste!

De la ploieșteni am notat ocazia lui Andor (12), mingea șutată de acesta de la 28 metri fiind reținută, în doi timpi, de N. Grecu.

S-a jucat crâncen, chiar foarte tare la un moment dat, Tăbăcariu și Velisar ieșind accidentați după primele 45 de minte.

Repriza a doua

În mitanul secund, Grecu (51) a încercat să-l surprindă pe Bolboașă cu un șut la colțul scurt dar goal-keeperul Petrolului a fost atent și a respins în corner.

După aproape o oră, la un fault de joc făcut de Chindriș și sancționat de arbitru cu avertisment, fotbaliștii ambelor echipe s-au încăierat la mijlocul terenului, cei mai vehemenți fiind Panait și Ichim, ambii eliminați! La solicitarea antrenorilor, cei doi au putut fi înlocuiți, la Petrolul intând Frâncu iar la argeșeni, Cotigă!

Imediat, la prima fază ofensivă a oaspeților, Ene a șutat puternic și plasat, de la 25 de metri, dar mingea a trecut peste bară!

În minutul 64, Ciocâlteu a centrat din lovitură liberă de la 35 metri lateral stânga iar Arnăutu a trimis, din 6 metri, pe lângă butul stâng!

Petrolul a dominat ultimele 20 de minute, Ciocâlteu (64, 75) ratând din fața porții ocazii mari de gol. Iar Cârjan, 78, a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu la întâlnirea cu… deschiderea scorului, după pasa aceluiași Ciocâlteu!

La meciul de astăzi a putut fi urmărit Johan Ella Ella, un fotbalist tânăr, U-21, care a evoluat și la Lyon. Amănunte despre acesta vor putea fi oferite ulterior.

Casetă

FC Argeș – Petrolul Ploiesti 0-0

Stadion: “Constantn Cârstea” Pitești. Spectatori: circa: 200.

FC Argeș: N. Grecu – Oancea, Ciucă, Vișa, Șerbănică – Raul Costin, Tăbăcariu – R. Grecu, Șerban, Năstăsie – Buhăescu. Au mai jucat: Panait, Mihăescu, Martin, David, Cotigă, Tofan, Stoica, A. Popa și Nilă. Antrenor: Emil Săndoi.

Petrolul Ploiești: Bolboașă – Antoche, Ichim (60 Frâncu), Olaru – Tudor Șaim, Chindriș, Andor (53 M. Ene), Velisar (33 Țicu) – N. Popescu (61 Ciocâlteu), Arnăutu (71 Cârjan),Păun (75 Illa, 89 Lambru). Antrenor: Romică Ciobanu.

Au arbitrat: Dragoș Pârâu – Gabriel Stroeși Nicușor Marin (toți din Pitești)

Cartonașe galbene: David (76)/ Chindriș (59)

Cartonașe roșii: Panait (58), Ichim (58)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor