Un tânăr tătic a mers la maternitate călare pe cal pentru a-şi vedea copilul

sursă foto Observator,tv

Călare pe cal la maternitate

Un tânăr tătic a mers la maternitate călare pe cal pentru a-şi vedea copilul

Un tânăr tătic de 22 de ani care trăieşte la marginea Iaşului cu familia sa a apelat la o metodă de criză pentru a putea merge la materniate să-i ducă soţiei mâncare şi să-şi vadă băieţelul de abia născut. Pentru că iniţial nu a putut lua tramvaiul şi nici nu avea bani de taxi, acsta s-a întors acasă şi şi-a luat calul.

“Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.”, a spus Sergiu, pentru BZI. 

Imaginile în care bărbatul este surprins pe cal s-au viralizat instant pe Facebook, iar povestea de viaţa a acestuia a înmuiat mii de inimi. La 22 de ani este deja tată a trei copii. Munceşte cât poate de mult pentru a asigura familiei sale tot ce este necesar. A început şi să construiască o casă de câțiva metri pătrați. Acesta câştigă pe zi 30 de lei.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/un-barbat-din-baicoi-aflat-in-autoizolare-risca-inchisoare-pentru-ca-s-a-dus-la-serviciu/

Vezi şi https://republikanews.ro/mai-multi-prahoveni-risca-sa-ajunga-la-inchisoare-pentru-ca-au-parasit-autoizolarea-erau-veniti-din-strainatate/?fbclid=IwAR0Z4vn_VfC7BFIVryRlG4TN-wW8sNhRP_aWnFaFf8rAUjK-Tda0uSeh3IE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Observator.tv

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here