“Germania deja îi recheamă pe muncitorii români cu experiență în activități agricole”. Ce spune un deputat prahovean despre situatia actuala

cautam-reporteri-republikanews

Agricultura românească afectată de noul coronavirus?

Agricultura românească poate ajunge în moarte clinică în lipsa unei intervenții rapide. Deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu îi solicită actualuluii președinte să ia masuri urgente pentru susținerea producătorilor români. Într-o postare pe facebook, aceasta vorbește despre susținerea ce ar trebui acordată agricultorilor din România.

Iată mesajul postat în integralitate:

 

Vă place modelul german, domnule președinte Iohannis?
O admirați pe doamna Merkel?
Bine faceți!
Germania deja îi recheamă pe muncitorii români cu experiență în activități agricole.
Pentru că Germania știe că încremenirea economiei duce la sărăcie și foamete!
Dumneavoastră și guvernul dumneavoastră ce faceți?
Ați râs, cu superioritate, de Daea, de programul tomata, de promovarea produselor românești, de fermieri-în general…
Râdeați și aveați pe masă roșii, și carne, și brânză, și fructe românești gustoase!
Ajunși la guvernare, ați lăsat agricultura pe planul șapte, că mureați de grija anticipatelor, iar țăranul român, care e deștept, știați că nu vă votează în veci!
Dacă tot sunteți obedienți Europei, luați în seamă măcar avertismentele oficialilor acesteia privind riscul unei penurii alimentare!
Faceți stocuri de grâu, porumb, făină, zahăr!
Asigurați rezervele statului cu tot ce se mai poate!
Sprijiniți fermierii!
Stimulați rămânerea în țară a tinerilor agricultori!
Stimulați producătorii autohtoni de utilaje și piese de schimb pentru agricultură!
Oferiți material săditor și bani micilor proprietari de terenuri, astfel încât, în acest an, fiecare metru pătrat de teren să poată fi cultivat!
Interziceți exportul de produse alimentare cel puțin până la sfârșitul anului. Preluati-le la stat și faceți rezerve suficiente PENTRU ROMÂNI!

lafesta

1 COMENTARIU

  1. Mai tomată daca mai era Oaia la butoane mâncai cormorani acum că aia mâncau lui fiesa peștii din balta.Rosii românești 🙂 ,mă faci să rad ,ia baga un ochi in importurile de roșii de la turci sa vezi cu cat a crescut de când sa introdus programul .Sau a început taranul sa bage numai roșii la ghiozdan zilnic.Cumperi cu 3 lei de la turci ,vinzi cu 10 la noi că sunt de-alea bune de la noi și mai iei și 3000 de la fraieri subvenție .Ne încălzește pe noi că faci tu produse românești când știm cu toți că băgați mai multe chimicale in ele decât aia de afară și la preț sunt de 2 ori mai scumpe decât alea de afară.Asa că propagandă asta ceaușistă sa o iei cu tine când te duci la …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here