logo
RNTV Live

Un service auto din Ploiești, sancționat de Garda de Mediu Prahova

servicie_auto
Dumitrescu Vlad

Un service auto din municipiul Ploiești a fost amendat cu suma de 7500 lei de către Garda de Mediu Prahova pe motiv că că societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul “lichid sistem aer condiționat” generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz.

Garda de Mediu Prahova a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook faptul că a fost sancționat cu amendă în valoare de 7500 lei un service auto din Municipiul Ploiești , în urma unui control efectuat împreună cu reprezentanți ai IPJ Prahova .

 ”Acțiunea de control s-a desfășurat în baza “Planului de acțiune OZONUL” și a avut ca scop verificarea operațiunilor derulate de persoanele fizice/juridice care comercializează și utilizează substanțe care diminuează stratul de ozon/gaze florurate cu efect de seră.

 Astfel s-a constatat că societatea nu deținea o evidență a deșeului de tipul “lichid sistem aer condiționat” generat din operațiunile de tratare a vehiculelor scoase din uz. În urma constatărilor, comisarii de mediu Prahova au trasat în sarcina operatorului măsuri de reamenajare a zonei de stocare a deșeurilor fluide și a bateriilor generate din dezmembrarea vehiculelor scoase din uz, cu respectarea legislației de mediu  precum și evidențierea cantităților de deșeuri regăsite pe amplasament”, au anunțat cei de la Garda de Mediu Prahova.

FOTO cu caracter ilustrativ.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor