logo
RNTV Live

Polițiștii prahoveni au confiscat cinci kilograme de articole pirotehnice

articole-pirotehnice-1
Dumitrescu Vlad

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat joi, 1 decembrie, verificări la domiciliile a trei persoane din municipiul Ploiești, respectiv din comuna Târgșoru Vechi.

Prahovenii dețineau mai multe articole pirotehnice fără autorizație.

Astfel, în urma celor două controale la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 25, respectiv 47 de ani au fost depistate 5 kilograme de articole pirotehnice, care au fost confiscate.

Valoarea totală a acestora este de aproximativ 400 de lei.

Potrivit reprezentanților IJP Prahova, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

PROTEJAŢI-VĂ COPIII DE PETARDE ŞI ARTIFICII!

Poliţiştii avertizează: încercaţi să vă protejaţi copiii prin a nu mai cumpăra sau manevra petarde sau artificii care le pot pune viaţa în pericol, supravegheaţi-i şi explicaţi-le riscul la care se expun!

Multe dintre obiectele pirotehnice mici pot fi considerate foarte periculoase și vă pot răni sau chiar lăsa invalizi.

Astfel de accidente au loc din păcate în fiecare an, în special sărbătorile de iarnă.

Încercaţi să vă protejaţi copiii prin a nu mai cumpăra sau manevra petarde sau artificii care le pot pune viaţa în pericol.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor