logo
RNTV Live

Prahoveanul patron de videochat care ar fi vrut să-și omoare nevasta în accident a fost reținut

accident prahovean drogat
Ciprian Radu

Prahoveanul patron de videochat a fost reținut

Prahoveanul din Câmpina care a intrat intenționat în trei mașini a fost arestat pentru tentativă de omor. Soția sa, aflată în mașină, a declarat că bărbatul a vrut să omoare, provocând accidentul din București. 

Dragoș Bârligea, un câmpinean care are mai multe studiouri de videochat, a intrat în trei mașini, într-o intersecție din centrul Bucureștiului.

A fost reţinut sub acuzaţiile de tentativă de omor, consum de droguri şi conducere fără permis.

La intrarea la audieri le-a spus jurnaliştilor că, într-adevăr, consumase droguri, dar că nu a provocat accidentul intenţionat, aşa cum susţine soţia sa.

“Da, eram drogaţi şi eu, şi ea”, a declarat bărbatul.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Dacia. Martorii spun că, după accident, bărbatul a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. “Striga la ea că o omoară. Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos”, a spus un martor. De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a lovit cu capul geamul unui taximetru oprit la semafor.

Soţia şoferului le-a spus poliţiştilor că bărbatul consumase cocaină şi că o ameninţase cu moartea, el provocând intenţionat accidentul.

În accident au fost rănite patru persoane.

Potrivit News.ro, permisul auto găsit de poliţişti asupra şoferului este eliberat în Liban, fiind luată în calcul ipoteza că documentul este falsificat.

Dragoş Bârligea este din Câmpina şi are, împreună cu soţia sa, mai multe studiouri de videochat în Capitală.

Sursa: rtv.net

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor