logo
RNTV Live

Un prahovean a plecat de jumătate de lună de acasă. De atunci nu se mai ştie de el. Apelul poliţiştilor

dispărut
Mihai Constantinescu

Un prahovean a plecat ieri de acasă fără a spune nimănui unde se duce.De atunci nu se mai ştie de el. Apelul poliţiştilor

Duminică, 17 mai, în jurul orei 22:00, Poliția Orașului Mizil a fost sesizată despre faptul că numitul RÂNCEANU CRISTIAN, în vârstă de 42 de ani, a plecat de la domiciliul său situat în comuna Vadu Săpat și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că acesta ar fi plecat în data de 6 mai a.c., în jurul orei 07:30, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.

Semnalmente

1,80 metri înălțime, greutate circa 70 de kg, păr blond, drept, tuns scurt, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare sau tatuaje vizibile.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare neagră, o bluză verde, pe cap o șapcă neagră și era încălțat cu adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-obligati-sa-respecte-reguli-stricte-in-parcurile-locurile-de-joaca-cimitirele-serele-pepinierele-si-parcarile-din-municipiu/?fbclid=IwAR0FyIIa1RcKwnKoYisA1D5NJFFRoE2rj-5SuUp8-eg3HWtul6HFSaDZJwM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor