Atenţie ploieşteni! Apa caldă va fi întreruptă. Vezi pe ce străzi

sponsor

Atenţie ploieşteni! Apa caldă va fi întreruptă. Vezi pe ce străzi

Veolia Energie Prahova anunță executarea unor lucrări ample de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare, marți, 30.06.2020, în intervalul orar 8:00 – 17:00, în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.

În cursul zilei, furnizarea cu apă caldă va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 2, 4, 5, 6, 7, 12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

omv

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea de apă caldă.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la numărul de telefon 0 800 800 255 (gratuit, în rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, în orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-din-nou-lovita-de-ploi-sunt-asteptate-descarcari-electrice-averse-torentiale-grindina-si-vijelii/?fbclid=IwAR0JQWycSGQnVt3BNCe9FM3Ejuk6-inBTxhiWixP380vjxNBVZg7GFF5ccE

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here