logo
RNTV Live

Un prahovean a aflat “cât costă” trei arbori tăiaţi ilegal/ VIDEO

Tăiere ilegală de arbori la Matiţa
rnews

Tăiere ilegală de arbori la Matiţa

Un prahovean a aflat “cât costă” trei arbori tăiaţi ilegal. A aflat acest lucru direct de la jandarmii care l-au prins în timp ce tăia 3 arbori din specia Mojdrean.

S-a întâmplat astăzi în Matiţa când un echipaj echipaj al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova aflat în patrulare pe raza localităţii a surprins o persoană ce tăia trei arbori.

A fost recuperată cantitatea de 0.231 m cub lemn.

Persoana în cauză a fost sancţionată de jandarmi cu amendă în valoare de 1000 lei.

Un alt echipaj de jandarmi a făcut o descoperire asemănătoare în satul Drajna de Sus. Un bărbat de 33 de ani a fost surprins în timp ce transporta material lemnos.
In urma verificărilor efectuate de jandarmi s-a constatat faptul că nu avea documente de proveniență, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă contravenționala in cuantum de 5000 lei. Materialul lemnos specia gorun, în cantitate de 0.8 mc, a fost ridicat în vederea confiscării si a fost predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Vălenii de Munte.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor