logo
RNTV Live

VIDEO/ Haine contrafăcute de sute de mii de euro. Ce au descoperit polițiștii la percheziții

haine-contrafacute-2
Oana Stoica

Fabrica clandestină a fost percheziționată!

Polițiștii au descoperit o fabrică clandestină unde erau inscripționate haine cu marca Adidas.

Perchezițiile au fost făcute în orașul Pantelimon, la fabrica clandestină de îmbrăcăminte, dar şi la un depozit din sectorul 2, Bucureşti.

Aici, membrii grupării aveau depozitate articole vestimentare neinscripţionate dar şi inscripţionate cu diferite mărci cunoscute, potrivit IPJ Ilfov.

Peste 3000 de articole confiscate.

Peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte susceptibile de a fi contrafăcute, 27.500 de etichete cu însemnele unor mărci protejate.

Respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăși, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6400 cheițe de fermoar inscripționate cu o marcă renumită, peste 4500 de abțibilduri inscripționate cu însemnele unor mărci, precum și aparatura și materialele utilizate în activitatea infracțională.

Au fost descoperită aparatură și materile folosite pentru inscripționarea hainelor.

https://youtu.be/0ao3u4yp_Qw

Acestea au fost ridicate de polițiștii din Ilfov în urma a două percheziții efectuate în București și Ilfov.

Din cercetări au rezultat indicii că membrii grupării ar fi adus din Turcia articole de îmbracăminte neinscripționate la un depozit din București.

De aici hainele ar fi fost transferate și inscripționate cu mărci cunoscute la fabrica ce funcționa în mod clandestin, în orașul Pantelimon.

Ulterior, marfa ar fi fost comercializată prin complexe comerciale din București și din țară, precum și în mediul online.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 500.000 de euro.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor