Un ploieştean şi-a început afacerea cu doar 500 de euro în buzunar

Un ploieştean şi-a început afacerea cu doar 500 de euro în buzunar

Un ploieştean a reuşit să pună bazele unei afaceri cu o investiţie iniţială de câteva sute de euro. Ideea, la îndemâna oricui. La 31 de ani, George Joiţa se poate mândri că a pus bazele unei afaceri cu o investiţie iniţială de doar 500 de euro.

Se numeşte George Joiţa şi este absolvent al Liceului Economic din Ploieşti. În trecutul său a încercat să-şi câştige existenţa abordând mai multe job-uri. A fost barman, ospătar, mercantizor şi chiar a lucrat pentru o vreme în Anglia la o la o fermă de salată şi rădăcinoase. A revenit însă în ţară pentru a pune bazele unei afaceri proprii.

Nu este vorba despre una la care ar visa orice tânăr, într-un birou luxos, cu secretară şi laptop pe birou, ci într-un aprozar, printre fructe şi legume.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/foto-povestea-unei-tinere-din-ploiesti-careia-gentutele-din-benzi-colorate-au-schimbat-viata/

George a crezut şi crede că produsele româneşti nu au egal pe nicăieri, şi a zis că este timpul să se apuce să vândă fructe şi legume româneşti. Şi nu a greşit. Cu o inveştiţie iniţială de 500 de euro, ploieşteanul se mândreşte acum cu un aprazar cu fructe şi legume autohtone. Oamenii vor să mânânce sănătos, iar aprozarul lui George asta oferă. Fructele şi legumele lui au gust, aşa că nu duce lipsă de clienţi.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/un-prahovean-a-dat-lovitura-vietii-sale-cu-ideea-de-afacere-pe-care-a-pus-o-in-aplicare-nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-din-ce-face-profit-formidabil-totul-se-intampla-in-balconul-apartamentului/

Cele mai multe dintre frucntele şi legumele vândute sunt aduse chiar din Prahova. Mai precis de la Balta Doamnei, dar are şi din Buzău, spre exemplu.

Citeşte mai multe AICI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *