Un ploieştean a făcut circ în faţa poliţiştilor. A fost încătuşat

Un ploieştean a făcut circ .Pentru că nu a ştiut cum să reacţioneze, a făcut circ/ sursă foto TeleM
omv

Pentru că nu a ştiut cum să reacţioneze, a făcut circ

Un ploieştean a făcut circ în faţa poliţiştilor. A fost încătuşat. S-a întâmplat recent pe un drum din Blejoi. Două maşini s-au acroșat cu oglinda laterală. Prin apelul unic de urgenţă la 112 oamenii legii au aflat că unul dintre şoferi s-ar afla sub influența alcoolului şi că a părăsit locul accidentului. Aceştia au pornit în căutare celor doi şoferi implicaţi în accidentul rutier. Au fost găsiţi cu maşinile orpte pe marginea DN 1, pe raza localității Blejoi. Unul dintre aceștia a fost testat cu apatratul etilotesc, rezultatul fiind negativ.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/videopolitist-local-din-ploiestiia-vezi-am-curul-frumosincidentul-care-face-de-ras-intreaga-politie-locala/

Celălalt şofer a refuzat testarea şi de aici până la un adevărat circ a fost doar un pas. Pentru că a refuzat testarea cu etilotestul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Aici s-a iscat un scandal monstru, şoferul devenind recalcitrant şi jignind personalul medical. Poliţiştii l-au încătuşat şi l-au fost dus la audieri.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Ploieşti, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/video-exclusiv-vezi-ce-scandal-facut-un-ploiestean-dupa-ce-fost-prins-ca-parcat-neregulamentar/

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Amenda afost plaicată pentru provocarea de scandal în loc public şi adresarea de cuvinte jignitoare.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here