logo
RNTV Live

Video/Poliţist local din Ploieşti:”Ia vezi, am curul frumos?”Incidentul care face de râs întreaga Poliţie Locală

Video/Poliţist local din Ploieşti:”Ia vezi, am curul frumos?”Incidentul care face de râs întreaga Poliţie Locală
Mihai Constantinescu

De la o simplă întrebare s-a ajuns la un întreg scandalul. Este păţania unui bărbat care în loc să primească indicaţii de la Poliţia Locală Ploieşti s-a ales cu o discuţie de maindan, care a fost postată pe reţelele de socializare.

Pe filmuleţ se vede cum şoferul iritat, solicită indicaţii din partea poliţistului local pe unde poate să ajungă acasă, drumul fiind blocat. Lucrurile au degenerat rapid şi s-a ajuns la scandal cu limbaj colorat.

Iată ce a spus bărbatul pe reţeaua de socializare:

Am mers pe strada Găgeni şi am observat că este interzis spre Complexul Meşteşugăresc.

Am ocolit deplasându-mă până la Spitalul Judeţean şi când mă îndreptam spre intersecţie am oprit la primul echipaj al Poliţiei Locale să mă interesez pe unde pot să o iau să ajung spre casă. Mi s-a spus să sun la Poliţia Locală… Am sunat şi am aflat că trebuie să sun la Primăria Ploieşti… Am încercat să aflu un răspuns de la cel de-al doilea echipaj, unde un poliţist mi-a spus să dau baliza la o parte şi să trec. Eram la volan… Al doilea poliţist mi-a comunicat că dacă fac acest lucru comit o contravenţie. Primul poliţist, la un moment, m-a ameninţat că mă poate urca în maşină, eu legitimându-mă. I-am cerut frumos să se legitimeze la rândul său, să-mi spună numele său şi mi-a replicat că nu am dreptul să-l filmez pe domeniul public. La final, în timp ce se îndepărta m-a întrebat dacă are curu’ frumos. Nu mi se pare normal. Mi-a cerut apoi actele că mă amendează.”

sursa evideo.live

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor