logo
RNTV Live

Monica Macovei, implicată într-un accident grav, un motociclist a fost rănit

monica-macovei-reactie-accident-motociclist-793734
Marin Ana

Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Monica Macovei, fost ministru al Justiției și fost europarlamentar, a fost implicată într-un accident, sâmbătă, în urmă căruia un motociclist a fost grav rănit.  Fostul ministru s-ar fi aflat la volanul unui autoturism care a intrat în impact cu motocicleta.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Monica Macovei, implicată într-un accident în care un motociclist a fost grav rănit / Fostul ministru s-a aflat la volanul unui autoturism care a intrat în impact cu motocicleta / Ce spune Macovei despre accident (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor