logo
RNTV Live

Un minor a furat mașina unui văr si a provocat un accident rutier

razie
Mihai Constantinescu

Un minor a furat mașina unui văr si a provocat un accident rutier. Totul s-a petrecut ieri dimineață. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe strada Găgeni din comuna Păulești s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un singur autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, din verificări reieșind faptul că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând astfel în coliziune cu un panou electric, precum și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile, pe aceeași stradă.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 17 ani, din orașul Urlați, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Întrebat de unde are autoturismul, tânărul a declarat că este al vărului său, luându-l fără ca acesta să știe. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor