logo
RNTV Live

Prahova: Un bărbat a murit în cel mai crud mod cu putinţă

accident mortal noaptea
Mihai Constantinescu

Un bărbat a murit în cel mai crud mod cu putinţă! S-a întâmplat cu puţin timp în urmă în localitatatea prahoveană Aluniş. Bărbatul a rămas încarcerat sub un autoturism.Mergea cu bicicleta când a fost lovit de o maşină.

În ajutorul său au venit mai multe echipaje de pompieri de la ISU Prahova, mai precis un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor. Din nefericire omul nu a putut fi salvat de la moarte.

UPDATE
Potrivit reprezentanţilor IJP Prahova, un bărbat în vârstă de 27 de ani aflat la volanul unui auto care cicula pe direcția Livadea către Aluniș a acroşat un bărbat de 46 de ani, care se afla căzut pe partea carosabilă, lângă o bicicletă.

Din nefericire, bărbatul de 46 de ani a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-familie-din-prahova-a-ramas…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anre-prelungeste-cu-cateva-luni…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/panica-in-azuga/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor