Ploieşti: Un tată, certat de medici că a îndrăznit să ceară ajutor pentru fetiţele bolnave, la oră nepotrivită

sursă foto urbo.ro

Certat că a certat ajutorul medicilor

Ploieşti: Un tată, certat de medici că a îndrăznit să ceară ajutor pentru fetiţele bolnave, la oră nepotrivită.

Pare incredibil, dar un tată a fost certat de medici pentru că a îndrăznit să ceară ajutor pentru fetiţele sale bolnave la o oră, considerată de cadrele medicale, nepotrivită.

Totul s-a petrecut ieri. Cele dou fetiţe acuzau stare de rău cu febră mare şi vărsturi. A decis să le ducă la Spitalul Petrolul, dar cum era aglomeraţie a decis să le ducă la Movila. Acolo a avut surpriza să fie certat că s-a prezentat la spital la o oră nepotrivită, adică după ora 22.30

Întreaga întâmplare a fost relatată pe larg pe o reţea de socializare.

“Am gaăit-o acolo pe d-na dr.Oprea,care din momentul în care a sunat asistenta să comunice urgențele a părut foarte deranjată .Când am ajuns era doar o lampa aprinsă în cabinetul de urgență,cred erau atât de obosite că au mers la odihna(in partea cealaltă la Petrolul cred că nici apa nu au timp sa bea).Şiiii….a venit d-na Dr.,normal că era mai mult decât nervoasă, şi a început să întrebe de ce venim noaptea-la ora 22.30-ca ele doctoritele ,sunt frânte, și că nu suntem de urgență.Repet-2 fete cu dureri abdominale mari,febră mare si varsaturi.M-am necăjit foarte tare,a fost un schimb de replici de ambele părți,am luat fetele și am ajuns tot la Petolu .Nu mai contează că am stat aici 4 ore,macar au fost băgate în seamă.
Alooo…d-na Dr.Oprea,dacă ați obosit,iesiti la pensie,lăsați locul altui medic care vrea sa ajute și să trateze!Daca nu va place ce faceți dati-va demisia,nu venim la spital de dragul să va vedem pe dumneavoastră!
RUSINE!!!
MARE GRIJA,dacă sunteți bolnavi să mergeți la urgenta ziua,sau măcar până în 22.30″. a spus părintele celor două fetiţe.

Vezi şi https://republikanews.ro/cod-rosu-in-prahova-politistii-prahoveni-sunt-la-datorie/?fbclid=IwAR2aj8RUcq-PqI5JBIavfPZYRUleZb95j-gznIFeVcnyisk9y8pz3fwu5LI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here