logo
RNTV Live

UAP Prahova solicită înființarea unui call-center la Termo Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

UAP Prahova solicită înființarea unui call-center la Termo Ploiești

In contextul problemei furnizarii apei calde si a caldurii din Ploiesti, Uniunea Asociatiior de Proprietari Prahova solicita firmei care administreaza serviciul de termoficare sa infiinteze cat mai urgent un call-center. Chiar si la acest moment in municipiu au aparut avarii la reteaua edilitara, iar locatarii blocurilor cu probleme nu stiu unde sa se adreseze pentru a face sesizari. Presedintele UAP Prahova a depus o plangere in instanta in acest sens, ba chiar si o sesizare la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

UAP Prahova solicită înființarea unui call-center la Termo Ploiești

Doar ca aceasta promisiune nu a fost dusa la bun sfarsit, iar presedintele Uniunii Asociatiior de Proprietari Prahova a inaintat si alte formalitati, pentru a sprijini cetatenii.

Chiar si asa, presedintele asociatiei a reusit sa poarte o discutie cu reprezentantii Termo Ploiesti si cei din primarie.

In prezent sunt mai multe zone din oras unde au fost sesizate avarii, iar cele mai multe in zona de nord. Pentru a putea sa remedieze rapid situatia -a luat decizia angajării de astăzi a fostului șef al rețelei primare din perioada Veolia. Avand in vedere experiemta din anii anteriori se spera ca acesta sa opereze reglajele necesare pentru eliminarea reclamațiilor. Conducerea Termo Ploiesti a fost contactata telefonic pentru un punct de vedere, insa nu le-a raspuns reporterilor nostri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor